Slimming vet / verwijderen

Voor mannen en vrouwen.

Natuurlijk proces

Veilig

Wetenschappelijke werking

Vet verliezen op een natuurlijke manier

Patiënten die willen afvallen en vet verliezen, zullen hun resultaten geweldig vinden met Cryoskin Slimming. Tijdens uw afslankbehandeling past de CryoSkin gedurende de eerste minuten van de sessie gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. De kou bereikt cryolipolyse, de vernietiging van vetcellen bij blootstelling aan specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 0 en -4 graden Celsius. De gecontroleerde afkoeling van de vetcellen zal apoptose of vetceldood veroorzaken. Het vernietigde vet zal gedurende 14 dagen na uw procedure op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd. Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een proces initiëren die bekend staat als de “thermische schok”.

Cryoskin Slimming wordt het best uitgevoerd bij mensen die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl. Als er gewichtstoename na de Cryoskin-Slimming behandeling plaatsvindt, kan dit de resultaten van de procedure ongedaan maken. Cryoskin Slimming is pijnvrij: patiënten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 60 minuten voltooid.

Bevriezen

Voor het vet bevriezen wordt er 1 sessie elke twee weken ingepland om het lymfestelsel niet te overbelasten. 5-10 sessies bieden over het algemeen het beste resultaat. Wij passen waar nodig voor of na de behandeling een lymfedrainage toe.

Voowaarden

Onze clinic behandeld alleen als er daadwerkelijk vet aanwezig is (als je vet kan vastpakken). Bij een verslapte huid dient het huidverbeteringsprogramma van CryoSkin te worden ingezet, anders zal er extra volume worden weggenomen. De billen, borsten en bovenkant armen zijn voornamelijk spieren aanwezig, hier alleen behandelen als er daadwerkelijk vet aanwezig is.

Voor-& nazorg

Eet geen koolhydraten voor minimaal 2 uur voor de behandeling om het beste resultaat te behalen. Het lymfestelsel heeft 14 dagen de tijd nodig om de gehele cyclus te doorlopen. Het resultaat van de behandeling bevorderd gedurende deze periode. Nieuwe behandeling ondergaan kan pas twee weken na de vorige behandeling.

Meer informatie

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

Contactformulier

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0621516764
  Email: info@bodycare-improvement.nl