Cryolipolyse Onderkin

Cryolipolyse Onderkin is een behandeling voor mannen en vrouwen die zonder operatie af willen van zijn/haar onderkin

Veilige apparatuur

Gespecialiseerd personeel

Hoogwaardige producten

Onderkin behandeling

gedurende de eerste minuten van de sessie gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. De kou bereikt cryolipolyse, de vernietiging van vetcellen bij blootstelling aan specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 0 en -4 graden Celsius. De gecontroleerde afkoeling van de vetcellen zal apoptose of vetceldood veroorzaken. Het vernietigde vet zal gedurende 14 dagen na uw procedure op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd.

Cryolipolyse Onderkin

In de afgelopen jaren is cryotherapie door cryolipolyse uitgegroeid tot een non-invasieve methode voor reductie van vetweefsel. Het principe achter cryolipolyse maakt gebruik van het uitgangspunt dat vetcellen vatbaarder zijn voor verkoeling dan andere huidcellen. Door gecontroleerde koeling op de juiste temperatuur start het celdood programma van vetcellen eerder dan andere lichaamsonderdelen. Door deze methode, wat klinische onderzocht is, kan subcutaan vet op de behandeling plaats tot 25% verminderen na één behandeling.  Onderzoek heeft bewezen dat cryolipolyse een zeer veilige en efficiënte methode voor verbeteren van lichaamscontouring is. Resultaten worden met slechts minimaal ongemak bereikt, met een hoge patiënttevredenheid.

Met de thermische shock initieert CryoSkin het apoptose-proces, of geprogrammeerde celdood, een van nature voorkomende sequentie die wordt ondersteund door het lymfestelsel. Een sessie start met gelokaliseerde opwarming, gevolgd door een sub-zero massage en sluit weer af met opwarming. De eerste opwarming zorgt dat vetcellen naar het oppervlakte trekken en spieren ontspannen. De gevolgde koeling zorgt voor onmiddellijke daling van de temperatuur, wat apoptose initiëert zodra de vetcellen zijn gekoeld tot 4 graden celcius. Dit is de temperatuur waarbij vetcellen zichzelf niet langer kunnen onderhouden. Zodra deze celdood is geïnitieerd, zullen de vetcellen worden omgezet in cellulaire resten, die gedurende de volgende veertien dagen door het lymfestelsel worden afgevoerd. De afsluitende opwarming zorgt voor de stimulatie van de cellulaire resten naar de lymfeknopen, om de afvoer te bevorderen.

Meer informatie

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

Contactformulier

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0621516764
  Email: info@bodycare-improvement.nl