Cellulite behandelen

Anti Cellulite behandeling via onze Cryioskin. 

Veilige apparatuur

Gespecialiseerd personeel

Hoogwaardige producten

Zachte Cellulite

 • 1 sessie per week
 • 4 – 6 sessies gemiddeld nodig voor het beste resultaat
 • Geen onderhoudsbeurten nodig

Harde / Oedemateuze cellulite

 • 1 a 2 sessies per week
 • 5 tot 10 keer gemiddeld nodig
 • Eens per twee/vier weken onderhouden
 • Lymfedrainage een a tweemaal per maand onderhouden

Cellulite

Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Verminder de sinaasappelhuid dankzij Cryoskin Toning. Cryoskin Toning stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor vernauwing ontstaat. Het gebied zal vervolgens verwijden, wat de doorbloeding zal verbeteren. Verbeterde doorbloeding zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen, wat de cellulite doet afbreken. Is ook goed in combinatie met de CryoSkin Slimming behandelingen

Cellulite, de zogenaamde sinaasappelhuid, ontstaat bij een verhoging van het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel. De ligamenten tussen subcutis en dermis hebben een bepaalde lengte, waardoor vetcellen boven de ligamenten zullen verschijnen. Dit zorgt voor de bobbelige structuur. Dit zorgt voor vernauwing van de bloedvaten met het gevolg van een slechte bloedcirculatie en vochtafvoer. Vet, afvalstoffen en vocht worden steeds moeilijker afgevoerd, waardoor het bindweefsel verhard en er een bobbelige huid ontstaat. 95% van de vrouwen heeft cellulite, wat voornamelijk voorkomt op de billen en de bovenbenen. In een enkel geval komt het ook op de buik of zelfs de bovenarmen voor.

Cryotherapie heft de blokkades in de huid op en zorgt ervoor dat de stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren. Door de verbeterde circulatie zullen de toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen weer op gang komen. Tegelijkertijd worden de fibroblasten gestimuleerd om meer collageen aan te maken, waardoor de huid weer gladder, steviger en gezonder wordt.

Meer informatie

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

Contactformulier

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0621516764
  Email: info@bodycare-improvement.nl