Behandeling MAn

Voor mannen zijn de volgende behandelingen beschikbaar. Deze worden uiteraard per persoon specifiek afgestemd op de wensen en behoeften. De volgende zone’s zijn geliefd bij onze klanten: Gezicht, Onderkin, Buik, Kuiten en Armen. 

Verlies vet op een natuurlijke en veilige manier met Cryioskin Slimming. Tijdens uw afslankbehandeling past de CryoSkin warmte en kou (tot -4) toe op de vetecellen waarna deze afbreken en via het lymfesysteem uit het lichaam verdwijnen. 

Iets doen aan uw onderkin? Laat deze pijnvrij en zonder operatie wegvriezen via onze cryolipolyse onderkin behandeling. Binnen 1 sessie al direct resultaat!

Als u lichte tot matige tekenen van gezichtsveroudering hebt,  is een Cryoskin-gezichtsbehandeling een comfortabele manier om uw huidelasticiteit te verbeteren en uw jeugdvolume te herstellen.

Gyneacomastie is gekenmerkt door overtollig mannelijk borstweefsel, wat verlegenheid of schaamte veroorzaakt bij mannen van alle leeftijden. De behandeling van gynaecomastie kan het lichaamsbeeld en het
zelfvertrouwen van mannen verbeteren.

Meer informatie?

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

Contactformulier

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0621516764
  Email: info@bodycare-improvement.nl